Trilogy

Kuivat, kiillottomat, karheat hiukset ? Trilogy tuotteet palauttavat hiustesi elinvoiman.

Kolmen arvokkaan kasviperäisen öljyn yhdistelmä yhdessä soijaproteiinin ja eri mineraalien kanssa antavat ravitsevan avun hiuksille.
Tehoaineet :
Mastiksi öljy : sisältää elintärkeitä Omega 3 ja -6 rasvahappoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiusta antaen sille samalla vahvuutta.
Rypälekiviöljy: hyvin Omega 6 ja flavonoidipitoinen, ja sillä on poikkeuksellisen hyvä imeytymiskyky. Näin ollen ravinteet pääsevät syvälle hiuskuituun
Orgaaninen Arganöljy: sisältää runsaasti Omega 3 ja -6 rasvahappoja, sekä E- ja A-vitamiineja, jotka vahvistavat hiuskuitua ja tekee hiuksen silkkisen pehmeäksi ja kiiltäväksi.
Soijaproteiinit: parantavat hiuksen proteiinitasoa. Proteiinimolekyylit auttavat parantamaan hiuksen rakennetta ja vahvuutta korjaten vahingoittuneita ja hauraita hiuksia.
Mineraalisuolat :pienen pieniä elementtejä, jotka tunkeutuvat hiuskuituun ja antavat sille vahvuutta.

Täyteläiset, innovatiiviset koostumukset ovat suunniteltu parantamaan aktiiviaineosien imeytymistä ja parantamaan tuotteen vaikutuksia. Huumaava tuoksu antaa miellyttävän hyvänolon tunteen: tuoksun pohja meripihkaa, vetiveriaa ja setripuuta, runkona ruusua, orkideaa ja sampakaa. Päällimmäisenä magnolian, lumpeen ja veden vivahteita.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.