HIUSMUOTI Syksy-Talvi 2020

Essential looks ViviD collection

Tämä kokoelma on luotu ja viimeistelty aikana jolloin koko maailma on kriisissä . Tämän kokoelman luontia ja luojia on ajanut eteenpäin luovuus ja inspiraatio sekä voimakas usko parempaan huomiseen.

Trendi 1

Once Upon a Time

Kertoo tarinaa menneisyydestä ja tulevaisuudesta

Nostalgiaa pehmeän linssin läpi, unenomaisen valon luodessa optisia illuusioita, geometrisiä kuviota ja raitoja, tavoittaen intensiivisen katseen ja upean huolettomat hiukset. Kuin ajalta, jolloin värielokuva tuntui vapauttavan maailman ankeasta harmaudesta ja johdattavan tulevaisuuteen, joka on vapaiden sielujen, itseilmaisun ja yksilön omistuksessa.

Tämä on retroa uusin maustein – ajanmukaista, seksikästä ja naisellista. Se ilmentää vahvasti yksilöllisyyttä, jonka aistii nostalgisen kameranlinssin läpi. Vanhaa Americanaa. Kuin elävä muisto, joka herää henkiin.

Trendi 2

Everyday Decadence

juhlistaa muotoja ja rakenteita mukavilla leikkauksilla ja runsailla viimeistelyillä

Laittautuneena mutta ei paikkaa minne mennä. Tämä on tarina chillailusta ja vuoropuhelusta – ylisuurista silueteista, luksushuolittelusta, kirkuvanvärisistä tehosteista ja voimapastelleista. Lokerointi on tylsää, joten olemme kaikki vapaita olemaan mitä haluamme, tänä maltillisuuden aikana.

Tämä trendi on jotenkin miellyttävällä tavalla elävä ja todellinen, pirskahteleva ja peloton. Jokainen saa olla sellainen kuin on eikä kukaan välitä vanhoista jutuista.

Trendi 3

Dark Romance

kutoo seittiä illuusion maailmaan jossa nähdään vahvuutta heikkoudessa, läpinäkyvää mysteriaa ja jokapuolella olevaa kauneutta

Pimeys laskeutuu luoden salaperäisiä varjoja, jotka lumoavat ja houkuttelevat. Tämä osin yliluonnollinen, osin romanttinen trendi lausuu kumouksellisia loitsuja, joiden valtaan joutuvat kaikki, jotka ne näkevät. Se kietoo heidät somisteiden taikakerroksiin kutoen lumotun maailman täynnä tummaa läpikuultavuutta, mustia kirjailuja, varjojen kukkia, rikottuja muotoja ja kapinahenkeä.

Hohdetta syvyyksistä? Kauempaa kaikki näyttää tummanpuhuvalta, lähes mustalta. Läheltä katsottuna näkyy kimmeltävää violettia, petrolinsinistä ja malvaa, villeinä ja vapaina aaltoilevina kerroksina