Julkaistu Jätä kommentti

Suomalaista hiuskosmetiikkaa

On hyvä pohtia mistä ostamme tuotteemme, ostammeko niitä halvemmalla ulkomailta ja tuemme sen myötä ulkomaalaisia toimijoita vai ostammeko tuotteemme suomesta, suomalaisilta yrittäjiltä ja sen kautta tuemme suomalaisia yrittäjiä, työntekijöitä. Asioilla on niin monia puolia, mikä tekee oman mielen hyväksi?

Suomalaisia hiustenhoito- ja muotoilu tuotteita valmistavia yrityksiä on ja heillähän on todella vahva tieto suomen ilmastosta sekä suomalaisten hiuslaadusta. Samalla heiltä löytyy hajuste herkkyydestä kärsiville omat tuotesarjat. Samoin suomalaisia verkkokauppoja on paljon, jolloin voi ostaa tuotteet suomalaisilta pienyrittäjiltä ja näin tukea suomalaisia yrittäjiä työssään. Ostamalla kampaamo käynnillä tuotteita suoraan kampaamosta tuet samalla kampaamoa.

Tuulahdus suomalaisia kosmetiikka valmistajia ja heidän tärkeästä työstään hyvinvoinnille.
Tuote sarjat sopivat myös miehille, koska jokaiselta valmistajalta löytyy tuoksuton sarja sekä Cutrinilla on miehille suunniteltu oma sarja.

SIM Sensitive

Sim Sensitive on alun alkaen ollut pieni perheyritys, joka on kasvanut isoksi toimijaksi sekä tunnetuksi maailmalla. Tunnettuus on tullut korkealaatuisista, toimivista tuotteista. Sim on ottanut huomioon hajuste- ja iho herkkyyden kaikissa tuotteissaan, joka on tuonut mainetta niin suomessa kuin maailmalla. Arvoina Simillä on pohjoismainen elämäntyyli, jossa puhtaus, korkea laatu sekä desing ohjaavat toimintaa. Skandinaavista kosmetiikkaa puhtaista raaka-aineista, tuoteturvallisuutta aurinkoenergian voimin Tampereelta. Simille kotimaisuus merkitsee vahvuutta olla oma itsensä.

DS Parfume free

Kemikaalikuormitus ja hajusteherkkyys on innostanut Simiä luomaan DS-sarjan herkille ihmisille. Tuotteet ovat dermalogisesti testattuja herkällä iholla.

SensiDo

Suoravärisarja, jonka kaikki sävyt voidaan sekoittaa keskenään ja luoda sen kautta oma persoonallinen tyyli, puhtaasti.

Forme Essentials

Voimaa ja hoitoa kauraöljystä. Kauraöljy on vaurioituneelle ja erityisen herkälle iholle (mm. atooppinen iho, psoriasis, kosketusihottuma) soveltuva monipuolinen tehoaineyhdistelmä ja soveltuukin näin erityisen hyvin herkälle hiuspohjan iholle hiustuotteiden apuaineeksi. Hiuspohjan kutina ja paikalliset ihotulehdukset vähenevät.

Hiuspohjan ongelmia? Hiukset ohenee?

Ratkaisu on 4-System Therapic Hair Spa – hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat pitämään yllä tervettä hiuspohjaa. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle.
Bio Botanical – tuotteet hoitavat hiuspohjaa ylläpitäen tasapainoa, jolloin luodaan hyvät olot terveelle hiuspohjalle ja estetään hiusten ohentuminen.

#Me – Four Reason

Four Reason on suomalainen hiustutote brändi, joka sai alkunsa Helsingissä 1997.

Ideologia heillä on, että ihmiset olisivat sellaisia kuin ovat, ja rakastaisivat itseään juuri sellaisena kuin ovat. Tärkeämpää on mitä mielessämme tapahtuu kuin se miltä näytämme, ulkonäkö on vain yksi pieni osa meitä. Tärkeintä on, että juuri sinä ansaitset rakkautta, arvostusta ja hyväksyntää sellaisena kuin olet. Hiuksilla on, valtava vaikutus siihen millaisena koemme itsemme – siksi hyvä hiuspäivä on hyväpäivä.

100 % vegaaninen, tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäistä.
Pakkaukset tehdään ympäristön ehdoilla, joten 99 % pakkauksista on kierrätettäviä.

Kuusi sarjaa, erilaisille ihmisille ja hiuksille

Four Reason Orginal

Luottotuote hiusten joka päiväiseen hoitoon.

Four Reason Professional

Korkealaatuisia kampaamo tuotteita hiusten pesuun sekä ammattimaisia muotoilutuotteita kestäviin, näyttäviin kampauksiin.

Four Reason Nature

Luonnonkosmetiikka sarja, jolla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural- sertifikaatti.

Täysin vegaanista ja luonnollista hiustenhoitoa.

Four Reason Takeaway Color

Kotikylpyhuoneessa hiusten värjäykseen täysin hajusteettomasti. Peittää harmaatkin 70 prosenttisesti.

Four Reason Color Mask

Sarjasta löytyy suoravärit, kevyt sävytteet sekä ihan shampoot ylläpitämään hiusten väriä ja kiiltoa. Hajusteettomina tietenkin ja ilman ammoniakkia.

Four Reason No Nothing

Myönnetty Allergia- Iho ja Astmaliiton allergia tunnus. 100 % vegaanisia. Yliherkkyydestä kärsivälle luottotuote, ilman mitään ylimääräistä.

Cutrin – pohjoisen hiuksen ja hiuspohjan asiantuntija

Cutrin on toiminut jo viisikymmentä vuotta pohjoisen hiuksen hoidon asiantuntijana. Kaikki tehdään luonnon tehoaineiden voimalla. Cutrinin menestyksen takana on Lumene Oy, kansainvälinen kauneuden ja hyvinvoinnin huippuosaaja.

Cutrin tuotteet on kehitetty pohjoisen hienolaatuisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin: tuuheutta ja runsautta latteille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle ja värisuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta.

Cutrin Bio+ apua hiuspohjan ongelmiin

40 vuoden kokemuksella hiuspohjan hyvinvointia. Auttaa tehokkaasti hiuspohjan ongelmiin kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön.

Cutrin Routa – voimaa miesten hiuksille

Suomalaisille miehille suunniteltu Cutrin Routa tuotesarja, joka sisältää kaiken tarpeellisen. Raikas shampoo, pitoa ja rakennetta antava suolasuihke sekä voimakkaan mattavahan.

Cutrin Vieno – hajusteettomat tuotteet

Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuoksuton tuotesarja hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tuote sopii erinomaisesti hajusteallergikoille, tuoksuyliherkkyydestä kärsiville.

Cutrin Ainoa

Tuuheutta hennoille hiuksille, luonnolliset ainesosat aktivoituvat föönätessa eli nauti hiusten tuuheudesta ja voimasta 100 % vegaanisesti. Tuotelinjojen innovatiiviset tehoaineet aktivoituvat föönin lämmöstä ja antavat hentoihin hiuksiin maksimaalista tuuheutta tai vahvistusta.

Cutrin Muoto

Hennon hiuksen muotoiluun kehitetty tuote. Tuotteet antavat latteiden ja hauraiden hiusten tarvitsemaa kohotusta tyveen, optimaalista rakennetta hiuspituuteen sekä tarpeeksi hienojakoista kiinnitystä. Tuotteissa on myös lämpö- ja kosteussuoja, jotka suojaavat hiuksia muuttuvissa sääolosuhteissa.

Cutrin Aurora – hiusvärien hoito ja ylläpito

Sävyttävä tuotesarja on tarkoitettu hiusvärin helppoon hoitoon ja ylläpitoon kampaamokäyniten välissä. Sävyttävät volyymivaahdot antavat tuuheutta ja kevyttä rakennetta hiuksiisi. 100% vegaaniset koostumukset ja ammoniakiton.

Vastaa